x

CF Tèxtil

La nova aula de màquines del Departament de Tèxtil

25 setembre, 2018

El departament de tèxtil de l’Institut de Terrassa estrena aquest curs una aula millorada, la 2.23, notablement reorganitzada i reformada amb l’adquisició de set noves màquines de cosir planes, automàtiques, de manera que d’ara endavant l’aula en tindrà divuit. Amb aquest projecte, tots els alumnes d’un grup podran treballar individualment, i per tant amb més comoditat i eficiència. L’aula del costat, la 2.24, passarà a dedicar-se plenament al patronatge i al tall, i la 2.23 reunirà totes les màquines, així com els equips de planxa. Cal afegir que aquesta aula, la 2.23, està dotada també amb dues màquines de triple arrossegament, per a cosir pell o materials sintètics, les quals són ideals per a sabateria.

El Departament de Tèxtil del nostre institut va millorant dia rere dia els seus equipaments, i, al llarg del curs, participarà, també, en diverses propostes tècniques i formatives de Terrassa i d’arreu de Catalunya, de les quals us anirem informant en aquesta web.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil