x

CF Imatge

Obre la perruqueria de l’Institut de Terrassa

4 octubre, 2018
Obre la perruqueria de l’Institut de Terrassa

Divendres, 5 d’octubre, comencen a funcionar els serveis que ofereix el Departament d’Imatge personal de l’Institut de Terrassa. Els i les alumnes de Segon de Cicles Formatius, tots els divendres a partir d’aquesta data, es disposaran a atendre el públic en general; és a dir, no només oferiran aquest servei a persones relacionades amb l’Institut de Terrassa, sinó que qualsevol client que arribi del carrer en podrà gaudir.

Tots els divendres, als matins de 8 a 11, i a les tardes de 3 a 6, qui ho desitgi podrà rentar-se i tallar-se els cabells, pentinar-se, tenyir-se, fer-se balayage, la manicura o recollits. Es faran també rasurats de barba per a homes, s’arreglaran les barbes…

En èpoques especials, com carnavals, Halloween, o festes similars, es podran realitzar pentinats creatius, amb més fantasia i imaginació, sempre a gust del client.

Val a dir que els preus són molt econòmics; si fa no fa, el cost del producte.

Us animem a tots a gaudir-ne.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Imatge