x

2n Batxillerat

Estudiants de filosofia de segon de Batxillerat dinamitzen una xerrada sobre Sòcrates

24 octubre, 2018
Estudiants de filosofia de segon de Batxillerat dinamitzen una xerrada sobre Sòcrates

Inaugurat amb gran èxit el cicle de xerrades-col·loqui anomenat Filoteca el passat dijous 18 d’octubre a la Biblioteca Central de Terrassa.

Estudiants de 2n de Batxillerat de Filosofia de l’INS Terrassa van ser els ponents i dinamitzadors de la primera sessió del cicle Filoteca, organitzat pel grup de professors/es de Filosofia del Vallès Occidental de la xarxa Adhoc, adscrit a l’Institut d’Estudis Catalans.

Durant aproximadament una hora i mitja, es va conversar al voltant de l’obra “Apologia de Sòcrates”. La sessió consistí en l’exposició de la defensa que va exercir el mateix Sòcrates en el judici que el condemnà a mort, i en l’intercanvi d’opinions i reflexions al voltant del seu llegat.

Van participar-hi més de setanta persones, fet que ha representat un inici del cicle de Filoteca molt esperançador, desbordant tota expectativa inicial.

El cicle de Filoteca continuarà el pròxim dijous 15 de novembre a les 19h a la Biblioteca Central de Terrassa, amb l’obra “Els núvols” d’Aristòfanes, a càrrec de Manel Garcia, professor de l’INS Pere Calders i de la UB.

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat