x

4t ESO

Participació de l’alumnat de quart d’ESO al programa Fitjove

30 octubre, 2018

FITJOVE és un programa de promoció de l’exercici físic a l’adolescència, promogut per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i pel Consell Català de l’Esport (CCE) de la Generalitat de Catalunya, amb la coordinació tècnica de la Fundació Esportsalus, que es complementa amb la col·laboració del C.N.Terrassa i del Departament d’Educació Física de l’institut.

L’objectiu és que els alumnes practiquin diferents modalitats de l’activitat física que no poden realitzar al centre. Més tard, aprofitant la subvenció de la Generalitat a la quota del C.N.Terrassa , podran realitzar-les de forma continuada durant tot el curs escolar.

Aquest any han fet spinning, body combat, zumba, interval i pilates.

Publicat per Institut de Terrassa a 4t ESO