x

CF Tèxtil

Tornem a la Fira Première Vision de París

13 novembre, 2018
Tornem a la Fira Première Vision de París

Una vegada més, i amb aquesta ja en seran cinc, alguns alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de “Disseny tècnic en tèxtil i pell” tindran l’oportunitat d’assistir a la propera edició de la fira Première Vision, que se celebra a Paris cada dos anys. La sortida a la fira és possible gràcies al fet que som convidats i patrocinats per l’empresa catalana “Patentes y diseño téxtiles KEQUCO S.L.”.

Première Vision és una fira que, durant tres dies, exposa en diferents pavellons el que seran les pròximes col·leccions de les temporades en què es divideix la moda: la temporada tardor-hivern i la temporada primavera-estiu. En aquesta ocasió, toca la temporada primavera-estiu 2020. Aquests pavellons estan dividits en diferents seccions: cuir i articles de cuir, accessoris, teixits, fils, dissenys, i articles de roba finalitzada. També es poden consultar llibres de tendències, i les últimes novetats en wearables, així com una gran varietat de seminaris i workshops en què hi pot participar tothom.

La fira es un bon lloc on dissenyadors i empreses es relacionen i busquen nous clients o proveedors.

Volem agrair a Jordi Boix, i a l’equip de Kequco, la seva confiança convidant-nos a un esdeveniment tan interessant com aquest. És una bona oportunitat per aprendre i per gaudir de l’experiència.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil