x

CF PRL

L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Prevenció de Riscos Professionals visita l’exposició “Perill! Salvats per la tecnologia”

15 novembre, 2018
L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Prevenció de Riscos Professionals visita l’exposició “Perill! Salvats per la tecnologia”

L’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Prevenció de Riscos Professionals, amb els professors Juanjo Rodríguez y Manuel Carrasco, van fer una visita al MCNATEC; concretament a l’exposició interactiva “Perill! Salvats per la Tecnologia”. D’aquesta manera, van poder experimentar accidents de trànsit amb un cotxe, es van veure diferents equips de protecció d’incendis, i tres alumnes van interactuar amb un simulador de terratrèmols, a més d’altres situacions d’emergència. Sens dubte, va resultar una visita molt interessant.

Publicat per Institut de Terrassa a CF PRL