x

1r Batxillerat

Concert al Palau de la Música amb els alumnes de Batxibac

18 novembre, 2018
Concert al Palau de la Música amb els alumnes de Batxibac

Els alumnes de primer de Batxibac, juntament amb el professorat i l’auxiliar de conversa, van assistir el diumenge 11 de novembre, a un acte celebrat al Palau de la Música. L’esdeveniment duia per títol: “De l’armistici a l’amistat” i commemorava els 100 anys de l’armistici de la primera guerra mundial. Va ser un acte organitzat pels consolats de França i Alemanya conjuntament, i va ser presentat pels ambaixadors de tots dos països. Es tractava d’un passeig musical i visual, a on alumnes destacats, d’estudis superiors del Conservatori del Liceu, presentaven una selecció d’obres compostes al voltant del període 1914-1918, per compositors afectats pel conflicte de la primera guerra mundial. Entre aquests compositors podíem trobar Enric Granados, Claude Debussy Richard Strauss, Gustav Mahler i Maurice Ravel. Per acabar, una coral va cantar l’Himne de l’Alegria de Beethoven, l’Himne d’Europa, ja que la idea de l’Europa actual va estar molt present durant els discursos de presentació.

Va ser una experiència molt agradable per a tots els assistents.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat