x

CF FOL

L’alumnat del PFI Auxiliar de Confecció en Tèxtil i Pell assisteixen a una xerrada de l’empresa Carrefour

22 novembre, 2018
L’alumnat del PFI Auxiliar de Confecció en Tèxtil i Pell assisteixen a una xerrada de l’empresa Carrefour

El passat dimarts tretze de novembre, els alumnes del PFI de Tèxtil van acostar-se a Foment per tal d’assistir a la primera de les xerrades de la Setmana de Professionals “A mà”, que va desenvolupar l’empresa Carrefour. D’aquesta manera, van conèixer el procés de selecció d’aquesta empresa i l’activitat que du a terme. Aquesta xerrada, i les altres quatre que es van realitzar al llarg d’aquesta setmana, van ser fruit d’una iniciativa del Servei Municipal d’Ocupació per tal d’acostar les persones sense feina a les empreses que busquen personal.  Després de cadascuna de les xerrades, es va obrir un torn de preguntes a on les persones assistents van poder resoldre dubtes i conèixer els projectes que posa al seu abast el servei d’ocupació.

Publicat per Institut de Terrassa a CF FOL