x

1r Batxillerat

La melodia dels canvis de classe de la propera setmana. Ja hem regalat dos esmorzars!

23 novembre, 2018

I aquesta setmana la melodia que sonarà és aquesta que podeu escoltar al vídeo de més amunt, composta per l’alumna de tercer d’ESO Abril Ferrer; tant la lletra com la música. L’Abril és també qui toca el piano, i qui canta és l’Estela Fresneda, també de tercer. Aquesta cançó va ser la banda sonora del curtmetratge “Deixa’m caminar”, realitzat pels alumnes de Segon d’ESO B el curs passat, sota el guiatge del seu tutor, en Joan Torner. Si voleu veure el curt, feu click sobre el seu títol.

I com cada setmana us plantegem tres preguntes per contestar. Quan les tingueu, ens envieu les respostes a web@iesterrassa.cat . Com a títol del missatge podeu posar “Les preguntes del concurs”. D’entre totes les respostes correctes, sortejarem un “combi”; penseu que ja hi ha dues persones que han pogut gaudir d’un esmorzar gratuït a la nostra cantina.

PREGUNTES:

a)Quina temàtica tractava el curtmetratge del qual aquesta cançó és banda sonora?

b)Quin és el primer acord que sona en aquesta cançó?

c)Quina actriu va interpretar el paper de la noia protagonista en aquest curt?

Molta sort!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat