x

2n Batxillerat

Els estudiants de Terrassa defensen la filosofia. Acte final a la plaça Vella de la Terrassada Filosòfica 2018 “Mirades ètiques”

25 novembre, 2018
Els estudiants de Terrassa defensen la filosofia. Acte final a la plaça Vella de la Terrassada Filosòfica 2018 “Mirades ètiques”

Els nostres estudiants de 2n de Batxillerat van participar a la Terrassada 2018, que pretén tenir continuïtat el curs vinent. La cloenda de la jornada va comptar amb la participació del regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez; del Director general d’ESO i Batxillerat de la Generalitat de Catalunya , Josep Vallcorba; i del Delegat Territorial del Vallès Occidental, Jesús Viñas, entre altres personalitats.

L’Associació de Professors de Secundària, i el Grup de treball del Professorat de Filosofia del Vallès Occidental, van organitzar aquesta Jornada de defensa de la Filosofia per tal d’aconseguir que la filosofia surti de l’aula i tingui presència al carrer.

La Terrassada 2018 va ser tot un èxit. Als següents enllaços, podeu veure les exposicions virtuals que es van anar construint durant el matí:

 Al Twitter

 A l’Instagram

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat