x

2n ESO

Visita de Segon d’ESO a la fàbrica embotelladora de la Coca Cola

26 novembre, 2018
Visita de Segon d’ESO a la fàbrica embotelladora de la Coca Cola

La setmana passada, els alumnes de segon d’ESO van realitzar la visita anual que de manera tradicional fan a la fàbrica que s’encarrega d’embotellar els diferents productes de la Coca Cola. Els de Segon A i els de Segon B, hi van anar dilluns; i els de Segon C i Segon D, ho van fer dimecres.

Al llarg de la visita, van conèixer la superfície de la fàbrica, les diferents naus que la formen, el corredor ecològic, el llac artificial que facilita la hidratació dels animals de la zona, la majoria d’ells provinents de Collserola, la zona d’emmagatzematge, el control de qualitat, les màquines omplidores, les etiquetadores, les carbonatadores. També van escoltar una xerrada sobre els detalls de cadascun dels processos i una mica d’història de la fàbrica i de la marca. També van participar en un concurs de preguntes a on els qui encertaven rebien un producte de promoció de la Coca Cola. A l’hora de l’esmorzar, l’empresa va convidar tothom a un refresc.

Com cada any la sortida va servir per a fer-nos una idea del nivell de tecnificació d’una gran indústria, de l’organització que requereix, de les grans inversions econòmiques que implica, de la necessària cura del medi ambient, mitjançant la reutilització i el reciclatge, així com del tractament dels diferents residus i de l’aigua.

La Coca Cola organitza també un dels concursos escolars de redacció més importants. En conclusió, va ser una sortida força interessant.

 

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO