x

1r Batxillerat

Welcome, Caoimhe! Bienvenue, Mégane!

30 novembre, 2018

Enguany comptem amb dues auxiliars de conversa: la Caoimhe de Cork, i la Mégane de Lió!

Fins a finals de gener, la Caoimhe participa a les classes de 1r i 2n d’ESO, on treballa sobretot la comunicació oral i ens parla de la seva estimada Irlanda. A partir del febrer, enriquirà les classes d’anglès de 1r i 2n de Batxillerat, i, finalment, al 3r trimestre, reforçarà les classes d’anglès dels alumnes de 3r i 4t d’ESO. A part, també imparteix classes de preparació del certificat del First (dilluns i dimarts de 15:30 a 17:30) i del certificat del PET (dimecres de 15:30 a 17:30).

La Mégane reforça la fonètica, la gramàtica i la literatura franceses de forma lúdica pels alumnes de francès de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxibac. A més a més, també fa un curs de teatre per a alumnes (dilluns de 15:30 a 16:30).

Totes dues s’han integrat molt bé i sempre ens aporten noves idees i propostes. Estem encantats de tenir-les amb nosaltres.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat