x

1r Batxillerat

El documental del viatge a l’Àrtic, de Jordi Escofet i Judith Plaza, mitjançant el programa d’innovació educativa EDU – ARCTIC.

5 desembre, 2018

El documental d’imatges que presentem ens permetrà conèixer els espais naturals, les espècies, els paisatges, i un bri de les sensacions que el professor Jordi Escofet i l’alumna Judith Plaza van experimentar aquest estiu al llarg del seu viatge a l’Àrtic. L’expedició va ser possible gràcies al fet d’haver estat seleccionats per participar en el programa “EDUARTIC”.

Edu-Arctic es un programa educatiu innovador, dissenyat per atraure a la gent jove de tot el món a les ciències, i especialment a les ciències de la Terra. El programa ofereix l’oportunitat, als estudiants i els seus professors, de guanyar un viatge a una estació àrtica, i de desenvolupar un projecte científic, o innovador, que sigui susceptible de ser treballat o investigat en un entorn àrtic. L’alumnat candidat ha de tenir entre tretze i vint anys, i el professor ha de guiar les seves investigacions. Si voleu saber més detalls d’aquesta oportunitat, feu click al següent enllaç:

ARTIC COMPETITIONS

Esperem que el reportatge us agradi molt, i que us animeu a esperonar la participació en aquest projecte, o en altres de similars.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat