x

2n Batxillerat

L’Institut de Terrassa participarà a les Olimpíades de Geologia.

2 gener, 2019
L’Institut de Terrassa participarà a les Olimpíades de Geologia.

Un equip de quatre alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut de Terrassa, la Júlia Rodríguez, el Gerard Guitart, l’Ismael Roldán, i el Pere Rodríguez, participaran a les 10es Olimpíades de Geologia que se celebraran el proper 8 de març. Les Olimpíades de Geologia pretenen animar i implicar els estudiants de Batxillerat en el coneixement d’aquesta ciència, remarcant la seva importància i promocionant el seu progrés i desenvolupament. Hi poden participar tots els estudiants que hagin cursat assignatures en les quals la geologia hi té un protagonisme especial, i que estiguin matriculats a batxillerat a qualsevol centre de Catalunya durant el curs 2018/2019.

La competició es divideix en dues parts, una individual i una de grup. La fase individual consistirà en una prova tipus test, i la fase de grup proposarà un o dos exercicis de resposta oberta, que podran incloure el reconeixement de minerals, roques i fòssils, l’anàlisi de mapes geològics i talls, així com problemes senzills derivats de la interpretació dels mapes geològics.

Els primers classificats de cada província passaran a la fase final, que es tindrà lloc a Cáceres el dia 6 d’abril.

Us desitgem molts encerts i molta sort!

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat