x

1r Batxillerat

David Dimitrov, al piano. Concurs de les melodies del canvi de classe.

21 gener, 2019

David Dimitrov, de Segon d’ESO, interpreta amb el piano la melodia de “Rick and Morty” del compositor Ryan Elder. Aquesta melodia servirà com a música dels canvis de classe a l’institut al llarg d’aquesta setmana.

Us proposem tres preguntes relacionades amb la cançó. Tots els que les encerteu participareu en un sorteig d’un esmorzar a la nostra cantina. Envieu les vostres respostes a web@iesterrassa.cat . Recordeu, també, que qualsevol de vosaltres que vulgui optar a posar música als canvis de classe, ens ho pot dir al mateix correu.

Preguntes:

a)Respon amb un sí o un no. És possible saber avui dia quin any les cançons de Ryan Elder passaran a domini públic?

b)Quina relació familiar tenen Rick i Morty a la sèrie que explica les seves aventures?

c)A la versió americana, qui posa la veu als dos principals personatges de la sèrie?

 

Molta sort!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat