x

3r ESO

Xerrada de la Policia Municipal a tercer d’ESO sobre els riscos de la xarxa.

29 gener, 2019
Xerrada de la Policia Municipal a tercer d’ESO sobre els riscos de la xarxa.

Com és habitual a cada curs, la Policia Municipal de Terrassa s’ha acostat al nostre institut per a fer una xerrada de prevenció davant dels riscos que els adolescents corren amb l’ús d’internet. No es tracta de renunciar als avantatges que una bona utilització de internet els pot aportar, sinó de conèixer conceptes com el grooming, el ciberbullying, i altres tipus delictius i/o incívics que els poden perjudicar com a persones. El fet de conèixer aquests riscos, sens dubte, ajudarà a evitar, o a fer més improbable, que en siguin víctimes. El respecte de les edats legals per a cada xarxa social, la necessitat dels permisos per a publicar fotografies alienes, especialment si són de menors, la prudència i discreció a l’hora de crear i fer públics segons quins continguts, l’actitud cívica, constructiva, empàtica, asserenada davant d’una pantalla de mòbil o d’ordinador, són consells que protegeixen i que eduquen els alumnes en la bona utilització d’una eina que la forma de vida actual no permet defugir.

Publicat per Institut de Terrassa a 3r ESO