x

1r Batxillerat

Els alumnes de segon de batxillerat humanístic visiten Empúries.

30 gener, 2019

El passat 24 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat humanístic van fer una sortida a Empúries. Malgrat el vent de tramuntana, van poder gaudir d’aquests meravellosos jaciments grecs, romans i ibers. Els guies, Eusebi i Arnau, van amenitzar la jornada amb les seves sàvies explicacions mentre tots els alumnes anaven llegint textos de Ciceró, Livi, Estrabó d’Amasia… en punts clau, on es feia referència a l’antiga Emporion.

També van poder visitar el Museu d’Arqueologia de Catalunya, on es troba l’estàtua grega de l’Esculapi, deú de la medicina, i, fins i tot, es van atrevir a transcriure inscripcions romanes!

«Amicitiae nostrae memoriam spero sempiternam fore»

 

 

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat