x

1r Batxillerat

El 14 de febrer, a l’Institut de Terrassa, vam viure el Dia Mundial Contra el Càncer.

15 febrer, 2019

Dijous, 14 de febrer, a l’Institut de Terrassa vam viure el Dia Mundial Contra el Càncer. Des de primera hora del matí, vam tenir el Mercat Solidari, a on es venien tota mena de peces de roba i altres elements d’abillament. El Departament d’Imatge Personal va oferir els seus serveis a preus molt especials, maquillatges, massatges, perruqueria… Hi va haver una xocolatada, i, cap a les sis de la tarda, els Minyons de Terrassa van aixecar un pilar davant de la façana de l’institut.

Va ser una jornada molt agradable, i solidària, que va servir per recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia.

Moltes gràcies a tots!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat