x

1r Batxillerat

Alumnes de grec de primer de batxillerat humanístic van participar al Concurs Odissea.

26 febrer, 2019
Alumnes de grec de primer de batxillerat humanístic van participar al Concurs Odissea.

El grup d’estudiants de la classe de grec de primer de batxillerat humanístic va realitzar un concurs sobre la cultura clàssica a on participaven més de 400 grups i més de 150 instituts. La temàtica d’aquest any ha estat la ciència i la tècnica a Roma i Grècia antiga.

El camí cap a la gloria no va ser fàcil, ens vam enfrontar a contrincants força espavilats, com “los chulos” ,“los solomillos” o “los gansos”.

Finalment, d’un total de 450 participants, els nostres dos grups van acabar en les posicions 23, amb 77 punts (Las musas de Charlie), grup format per Lisa Lepilova, Marina Jiménez, Ainara Pérez, i en la posició 27, per part del grup (Oikos de Macaco) amb 75 punts; aquest grup estava format per David Ruiz , Ainhoa Gómez i Stephen Swan.

 

David Ruiz i Stephen Swan.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat