x

4t ESO

Alumnes de l’optativa de tecnologia de 4t d’ESO participen a la Fira de Projectes del programa “Impulsem la Robòtica”

6 març, 2019
Alumnes de l’optativa de tecnologia de 4t d’ESO participen a la Fira de Projectes del programa “Impulsem la Robòtica”

Els alumnes de l’optativa de Tecnologia de 4t d’ESO han participat a la Fira de Projectes del programa “Impulsem la Robòtica – Tecnologies Creatives a l’Aula”, presentant a la resta de participants els projectes que han desenvolupat durant el 2n trimestre. En total hem presentat 10 projectes, tots basats en la plataforma Arduino. Durant la fira, han pogut veure els projectes que alumnes de tot Catalunya també hi han presentat. Aquest és el 3r curs que participem en aquest programa, patrocinat per Arduino, el Departament d’Educació i eduCaixa.

Publicat per Institut de Terrassa a 4t ESO