x

1r Batxillerat

Dia Internacional de les Dones a l’Institut de Terrassa

7 març, 2019

Divendres, 8 de març, és el Dia Internacional de les Dones, i al nostre centre s’han engegat unes quantes iniciatives per a viure amb més consciència aquesta jornada. Les aules de l’institut s’estan batejant amb el nom d’una dona que d’alguna manera, ja sigui dins del seu àmbit professional, o amb la seva actitud vital, ha contribuït a millorar la vida; cadascuna d’aquestes dones ha estat escollida pel grup classe de l’aula corresponent. De la mateixa manera, les melodies que sonen als canvis de classe, aquests dies, estan relacionades amb la igualtat i amb les reivindicacions de les dones. Confiem que aquestes iniciatives contribueixin a conscienciar la comunitat educativa sobre la importància de visualitzar la participació de les dones a tots els àmbits de la vida i de la història.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat