x

1r Batxillerat

Entrega de Diplomes DELF (Llengua francesa)

11 març, 2019

El dia 19 de febrer, els alumnes de Batxillerat que el curs 2018-19 van presentar-se a les proves de francès (DELF), en els diferents nivells (A2, B1, B2), van anar a recollir els títols oficials. L’acte va tenir lloc al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i va ser organitzat per l’Institut Français de Granollers. A l’acte van assistir diversos instituts del Vallès Occidental i els representants de l’INS Terrassa van ser: DELF A2: Nacho Morales i Ivet Royo DELF B1: Paula Banú, Marta Còdol, Alícia Formento, Esaú Gálvez, Marina Martín, Mar Ribé, Laura Tamayo i Miquel Villalba. DELF B2: Aina Lesouquet, Ayoub Ouardi, Alba Torregrosa i Clara Torregrosa. Nos félicitations pour les éfforts et les bons résultats!!! La nostra felicitació per l’esforç i els bons resultats!!!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat