x

1r ESO

Alumnes de l’institut al XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

22 març, 2019

Axel Rivera (Categoria Timoners), Maria Bretones (Corsaris), de 1r d’ESO, i Mei Gómez, Abril Ferrer i Emma Rodríguez (Tropa de corsaris), de 3r, han participat el 20 de març a la final terrassenca del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Txell Ramos i Iman Rhilan, Beatriz Pérez i Edurne Soguer n’han estat les suplents de 1r i 3r d’ESO, respectivament. Tots, tant elles com ell, ho han fet molt bé i han superat amb molt bona nota el repte de llegir en veu alta davant d’un públic exigent. Enhorabona!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO