x

1r Batxillerat

Viatge a Londres dels alumnes de Primer de Batxillerat

25 març, 2019

La setmana passada 28 alumnes de 1r de Batxillerat i tres professors vam ser a Londres. Els alumnes han practicat la llengua anglesa durant moltes hores al dia en un ambient d’immersió lingüística. Entre el 18 i el 22 de març vam visitar llocs tan emblemàtics com Hyde Park, Camden Town, Buckingham Palace, Houses of Parliament, Westminster Abbey, London Eye, Chinatown, Trafalgar Square, The British Museum, The Science Museum, The Natural History Museum, The Victoria & Albert Museum, Leicester Square o Greenwich Park. Cada dia de 8 del matí a 7 del vespre gaudíem del centre de Londres. Ens allotjàvem amb famílies angleses a un poble a uns 40 minuts en tren del centre de Londres anomenat New Eltham. Cada matí abans de marxar de casa ens donaven una bossa de pícnic amb el dinar del dia i al vespre, ens tenien el sopar a punt. Els membres de les famílies angleses ens tractaven amb calidesa i compartíem estones agradables junts. Vam fer els vols d’anada i tornada amb la companyia Easyjet amb puntualitat. Ha estat una experiència molt agradable i ja tenim ganes de tornar-hi.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat