x

CF Química

Visita dels alumnes de 1r de Química Industrial a CAFOSA i ARCHROMA

15 abril, 2019
Visita dels alumnes de 1r de Química Industrial a CAFOSA i ARCHROMA

Els alumnes de 1r de Química Industrial varen visitar la planta que la companyia ARCHROMA té a Castellbisbal. Els varen ensenyar el procés químic de la fabricació de tints per a roba (per exemple, els tints per a la roba texana….), i els van explicar també com han adaptat els seus processos per tal que siguin més respectuosos des del punt de vista mediambiental.
Aquests alumnes, acompanyats dels seus professors, varen visitar també la planta de CAFOSA. En aquesta planta, es fabrica goma base per a fer xiclets. Aquesta goma base s’exporta a tot el món. Per exemple, els xiclets com Orbit, Five o els xupa-xups Kojak, estan fets amb la seva goma base. Els van ensenyar el procés de fabricació de la goma base, les matèries primeres, les operacions unitàries, els equips, etc… També els van mostrar els laboratoris de control de qualitat i de I+D.
Tot plegat molt interessant!
Publicat per Institut de Terrassa a CF Química