x

1r Batxillerat

Diada de Sant Jordi a l’Institut de Terrassa

23 abril, 2019

 

Gran Diada de Sant Jordi aquest any al nostre institut, amb el lliurament de diversos premis de literatura, filosofia, matemàtiques, anglès, cultura clàssica. També s’han venut llibres, i punts de llibre la recaptació dels quals anava destinada a la ONG “Save the Children”. Hi ha hagut les actuacions musicals d’un grup de flautes de primer d’ESO, i d’un grup de tres alumnes de segon amb una cançó original pròpia composta per la cantant del grup, la Laura Saavedra. S’ha projectat, també, un vídeo realitzat per l’extraescolar de cinema en el qual uns alumnes han recitat “Corrandes d’Exili” de Pere IV.

A banda de tot això, també hi ha hagut tallers de tota mena per als alumnes de l’ESO (il·lustració de contes, tennis taula, balls diversos, projecció de pel·lícules, recital de poemes al carrer…).

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat