x

1r Batxillerat

Visita dels alumnes de Ciències de la Terra a les Coves del Salnitre de Collbató.

28 abril, 2019

El passat dijous 4 d´abril, els alumnes de 1r de batxillerat científic que fan l’optativa de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, van realitzar una sortida amb autocar al poble de Collbató (Montserrat), amb l’objectiu de visitar les Coves de Salnitre.
Van iniciar l’activitat fent un itinerari geològic, tot caminant cap a les coves. Un cop allà, van poder observar tota mena de roques, des d’argil.lites fins a conglomerats, que podien arribar a tenir 500 milions d’anys. També van veure molts processos geològics com falles, diàclasis, plecs i “ripples”, i importants minerals com la calcita.
Durant el recorregut a l’interior de les coves, van observar estructures com estalactites i estalagmites, i van veure un video molt interessant sobre la formació de Montserrat.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat