x

1r Batxillerat

Recital de poesia al Marquet de les Roques

15 maig, 2019

Dimecres passat, 8 de maig, catorze alumnes voluntaris (des de 1r d’ESO fins a 4t), i quatre professors, se’n van anar al Marquet de les Roques, la casa d’estiueig del poeta Pere Quart (Joan Oliver). Allà van dinar, i després van recitar, i a cops cantar, poemes de Pere Quart, de Màrius Torres, de Joan Maragall, de Vicent Andrès Estellés, de Joan Salvat-Papasseït, de Miquel Martí i Pol, de Federico García Lorca, de Salvador Espriu, i fins i tot de l’Andrés Serrano Coso, el besavi d’una de les participants.

L’Adrià, actualment encarregat de “La Muntada”, els va fer de guia (ell havia estat masover del Marquet) i els va explicar algunes anècdotes i part de la història de la casa.

Va ser un dia molt agradable i distès, una manera diferent d’acostar-se a la poesia i a la llengua, des del sentiment i les sensacions, i una activitat excel·lent per treballar l’expressió oral i la interpretació.

L’any que ve hi tornarem!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat