x

2n ESO

“El Somni”, de la tutoria de 2nC de l’Institut de Terrassa, curtmetratge guanyador a la categoria d’ESO a la mostra “TRS Fem Cinema”

19 maig, 2019

El grup de 2n d’ESO C de l’Institut de Terrassa ha guanyat el premi a la millor pel·lícula, dins la categoria de 1r a 4t d’ESO, a la Mostra “TRS Fem Cinema” organitzada per “Terrassa City of Film”. La pel·lícula ha estat elaborada dins la matèria de Cultura i Valors, i tracta el tema de la Interculturalitat.

En aquest concurs, que la Taula Audiovisual Local ha proposat al professorat de les diferents arees, donant sempre un gran suport tècnic, formatiu i anímic, hi han participat quince centres escolars i uns 400 alumnes. La pel·lícula, de 2n ESO C, du per títol “El Somni” i ha estat realitzat íntegrament per un grup d’uns 22 alumnes de 2nESOC.

A la categoria de majors de setze anys, hi ha participat també, representant al nostre institut, la pel·lícula “Evocant Records”, molt ben realitzada per un grup d’alumnes de diversos cursos, des de primer d’ESO fins a primer de Batxillerat, la majoria d’ells participants a l’extraescolar de Cinema.
La Gala dels Premis s’ha celebrat al Cinema Catalunya de la nostra ciutat, i l’alumnat participant ha experimentat el plaer de veure les seves obres estrenades en una pantalla de cinema gran, essent aquest fet el premi i la motivació més important de la mostra.
Totes dues pel·lícules les podeu veure visitant els links següents:
Moltes Felicitats!!!
Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO