x

1r ESO

Entrevista a Júlia de la Rosa, guanyadora del Concurs de Pósters del Festival de Cine de Busan (Corea del Sud)

20 maig, 2019

La Júlia va participar en un concurs de pósters que convocava el Festival de Cine Kids & Youth de Busan, Corea del Sud. La participació en aquest festival va ser una proposta de la Taula Local de l’Audiovisual (i la iniciativa Terrassa City of Film) a la direcció de l’Institut de Terrassa, i dins la matèria d’Educació Visual i Plàstica, es va suggerir a l’alumnat de participar-hi. La Júlia va realitzar el póster que després resultaria guanyador a nivell múndial, és a dir, el millor póster fet per menors de dotze anys de les tretze ciutats mundials del cinema de la UNESCO!

El seu póster, i els dels altres finalistes, passen a composar el cartell final del Festival BIKY de Cinema de BUSAN, i la Júlia i la seva mare viatjaran a Corea al mes de juliol i faran de jurat al Festival BIKY de Cinema.

Moltes Felicitats!!!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO