x

2n ESO

V Festival de Cinema sobre Àfrica al Crèdit de Síntesi de Segon d’ESO.

20 juny, 2019

Per cinquè any consecutiu, el crèdit de síntesi de segon d’ESO organitza com una de les seves activitats troncals el Festival de Cinema sobre Àfrica. Àfrica és la temàtica del crèdit de segon. Cada grup del crèdit, format per cinc o sis persones, elabora un guió que ha de tenir com a temàtica el món d’Àfrica, els seus valors, la manera de viure, etc. A partir d’aquest guió creen un treball audiovisual que participa en una gala del cinema que se celebra a la Sala d’Actes de l’Institut, en la qual es projecten tots els curtmetratges (un total de 24) i es reparteixen tot un seguit de premis escollits per votació entre tots els professors: premi als valors humans, al millor guió, al millor actor o actriu, al millor muntatge, a la millor pel·lícula, millor banda sonora… L’activitat incrementa la motivació de l’alumnat, i per tant el caràcter significatiu dels aprenentatges, el treball en equip, i la capacitat d’unir diferents i molt diverses competències en un sol projecte de treball.

Al vídeo hi teniu un petit tastet de l’edició d’aquest any, així com el curtmetratge guanyador de la millor pel·lícula, i un dels curtmetratges guanyadors en valors humans. Esperem que us agradin.

Seguim!

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO