x

4t ESO

Graduació de 4t d’ESO

26 juny, 2019

Ahir, dimarts 25 de juny, a les sis de la tarda, l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Terrassa va celebrar la seva festa de graduació. Després d’unes breus i emotives paraules per part de la directora, que va fer referència al temps viscut i a l’època que ara els comença a tots, cada alumne va rebre la seva orla i la felicitació afectuosa del seu tutor. Tot seguit, unes alumnes van mostrar un vídeo que havien preparat i que recollia els moments més emotius i divertits d’aquests quatre anys. Per finalitzar, els joves i les seves famílies van passar una estona molt agradable al jardí de l’institut amb un petit aperitiu, fent-se fotografies i compartint una estona de convivència.

Felicitacions a tots els graduats i graduades!

Publicat per Institut de Terrassa a 4t ESO