x

1r ESO

Tres curtmetratges de l’Institut de Terrassa a la “Setmana del Cinema”

22 octubre, 2019

Dins de la “Setmana del Cinema a Terrassa”, que tindrà lloc del 24 al 30 d’octubre, tres curtmetratges de l’Institut de Terrassa seran exhibits al Cinema Catalunya; concretament el dilluns, 28 d’octubre, entre les 19:30 i les 21:30.

Es tracta de “El somni” de 2n ESO C, guanyadora del TRS Fem Cinema del curs passat a la categoria d’ESO; de “Sigues Pràctic!”, seleccionada al One Minute Film Festival de Galway al mes de juliol, i realitzada per l’extraescolar de cinema; i “Els Fills dels Somnis”, participant al concurs “El Rotllo del Roig” de Vilanova i la Geltrú al més de juny, i rodada per l’extraescolar de cinema en una nit en què es van quedar a dormir a l’Institut.

Igualment, us animem a seguir totes les projeccions de la Setmana del Cinema a Terrassa al CINEMA CATALUNYA, que inclou propostes tan atractives com la del dijous 24 d’octubre, a les 19:30, que se centra en el cinema amateur, independent o professional, realitzat a Terrassa, i que ha forjat l’actual ciutat del cinema; o la de divendres, 25 d’octubre, a les 19:30, amb la projecció de “La Filla d’algú” de la productora ESCAC films, i realitzada per alumnat de l’ESCAC; o les dotze hores de cinema fantàstic de dissabte 26 d’octubre, des de les 12 del migdia fins a les 12 de la nit; o bé la preestrena de “La hija de un ladrón”, dimarts 29 d’octubre, a les 19:30, rodada parcialment a Terrassa per una exalumna de l’ESCAC; o el dimecres, 30 d’octubre, a les 19:30, amb la projecció de “La piel quemada”, restaurada recentment pel Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya, que reflecteix els moviments migratoris a Catalunya des del sud d’Espanya als anys seixanta; i com no, la projecció de pel·lícules realitzades per escoles i instituts de Terrassa, dilluns 28 d’octubre a les 19:30, espai en el qual podreu visualitzar els treballs de l’Institut de Terrassa.

Una iniciativa fantàstica de Terrassa City of Film!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO