x

1r Batxillerat

L’alumnat de Batxibac assisteix al taller conferència “Littérature et exil : L’expérience de Kim Thúy”

25 novembre, 2019

El dilluns 11 els alumnes de 1er i 2on de Batxibac van assistir a un taller conferència titulat: “Littérature et exil : L’expérience de Kim Thúy”. L’escriptora Kim Thúy d’origen vietnamita i nacionalitzada canadenca, els va explicar en primera persona la seva experiència personal com a immigrant. De petita va sortir del Vietnam en patera i, per una casualitat de la vida, la seva família i ella van anar al Canadà, on van ser acollits amb els braços oberts.

Tota aquesta experiència l’ha reflectida al seu nou llibre “Ru”, que aviat estarà a la biblioteca de l’institut. El que recordarem d’aquesta xerrada és la vitalitat, alegria i positivisme d’una persona que dóna les gràcies per tot el què li ha passat i que li està passant; tot gràcies a l’amabilitat de la gent que la va acollir.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat