x

2n Batxillerat

L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Institut de Terrassa va participar a la Terrassada 2019

28 novembre, 2019
L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Institut de Terrassa va participar a la Terrassada 2019

L’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Institut de Terrassa va participar a la Terrassada 2019.

El tema va ser: Filosofia al carrer – El pas del temps.

Els centres participants, amb els seus estudiants, van realitzar diverses tasques tals com preparar uns roll ups que mostraven la fotografia d’un indret localitzable de la seva localitat (el que hagessin decidit a la tasca pràctica prèvia desenvolupada en hores lectives), acompanyada de diverses reflexions o aforismes sobre el pas del temps que es van incloure al roll up.

Per tal d’unificar els roll ups i els textos dels mateixos, cada centre va trametre, al seu moment i a qui era responsable de l’edició de tot el grup de treball, el fitxer de la fotografia i el fitxer del text que l’acompanyava. Aquestes fotografies varen ser la base de la mostra “Filosofia al carrer”. En aquesta mostra, cada cartell, tenia les seves reflexions o aforismes.

El mapa per seguir els punts geolocalitzats es podia consultar a: Punts

També es va inaugurar l’exposició de cartells sobre el pas del temps i es van fer dues exposicions virtuals que es poden consultar a Twitter i Instagram.

Twitter

Instagram

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat