x

1r Batxillerat

Properament, les melodies del canvi de classe seran interpretades pels alumnes

29 novembre, 2019

Tal com va succeir el curs passat, i al llarg d’un parell de mesos, les melodies del canvi de classe seran interpretacions musicals dels alumnes, ja siguin versions instrumentals clàssiques, o melodies cantades pròpies o versionades. Probablement als mesos de febrer i març.  I tot això passa perquè a l’Institut de Terrassa hi ha gent amb molt de talent; un talent que no actua pas amb l’objectiu d’aconseguir una qualificació, una nota, o un benefici acadèmic determinat, sinó que és conseqüència de la necessitat i del plaer d’expressar allò que un artista du a dins.  En aquest vídeo podeu veure dues alumnes interpretant una de les seves cançons preferides. Sens dubte, elles seran d’aquí a poc, protagonistes dels moments del canvi de classe.

El desenvolupament pràctic de qualsevol matèria, pel plaer de la seva correcta execució, sense que hi hagi d’haver necessàriament un interès pel que fa a la nota, incrementa el caràcter significatiu de la mateixa matèria, i ajuda a potenciar aficions i hàbits saludables per a tota la vida.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat