x

1r Batxillerat

Visita a Matadepera dels alumnes de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de Primer de Batxillerat

1 desembre, 2019

 

El passat dijous, 21 de novembre, els alumnes de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de Primer de Batxillerat, vam anar a Matadepera, al Turó del Pujol, a identificar les roques i les estructures sedimentàries en el seu propi ambient. Per fer-ho, vam seguir una clau dicotòmica. Per tal de descriure cada roca, vam haver de fer una sèrie de proves. Per exemple, fer un xurro, per distingir si era argila o llim, o bé veure com d’efervescent amb àcid clorhídric era, per saber si era una calcita o una dolomia. La guia, ens va permetre aprendre molts més conceptes de manera dinàmica i entenedora.
Una experiència inoblidable!

Estel Pérez.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat