x

3r ESO

El servei a la ciutadania dels alumnes de 3er d’ESO no s’atura.

2 desembre, 2019

Els alumnes de 3r d’ESO no aturen el seu esperit solidari. Els mesos d’octubre i novembre han estat un no parar de gests i col·laboracions. Ahir mateix, com ja havíem comentat, va ser el Dia Mundial del VIH, i el voluntariat de Creu Roja va trencar amb els mites, i va acostar a tota la població la informació sobre el VIH, la SIDA, i els mètodes de prevenció. L’ alumnat de 3r d’ESO l’INS Terrassa, a banda de treballar el tema a classe, ahir al matí va participar en uns tallers de formació sobre aquesta malaltia, i va col.laborar amb Creu Roja en la difusió de la informació.

No hem d’oblidar tampoc com alguns alumnes de 3r d’ESO, fa uns quants dies, van participar també com a voluntaris a l’activitat “Tot per Arlet” dins del projecte “Tot és possible”. Per això van estar realitzant tallers per recaptar diners per la investigació del neuroblastoma, un tipus de càncer infantil que necessita trobar una cura definitiva.

Volem recordar també com divendres 25 d’octubre alguns alumnes de 3r d’ESO van participar en la 4ª tarda solidària de l’Escola Pia com a voluntaris de la Creu Roja, i van realitzar manualitats de diferents tipus per tal de recaptar diners també per la investigació del càncer infantil entre d’altres iniciatives. A banda de la Creu Roja, hi havien altres entitats de la ciutat, així com alumnes de la mateixa escola realitzant activitats lúdiques per a nens.

I com no parlar de la Festa de la Font, que el dissabte 9 de novembre, a la Plaça del Progrés, va viure una nova edició amb una programació d’activitats que es va allargar fins ben entrada la nit. La jornada va començar amb una mostra d’entitats i un recull de treballs realitzats pels Puntaires de Ca N’Aurell, entre d’altres activitats. També hi van ser Creu Roja amb alguns dels nostres alumnes de 3r d’ESO que col.laboren com a voluntaris amb l’entitat. Al llarg del matí van realitzar tot tipus de manualitats amb infants així com tallers de pinta cares.

Publicat per Institut de Terrassa a 3r ESO