x

3r ESO

Els alumnes de 3r d’ESO visiten el Parc Audiovisual de Catalunya

7 desembre, 2019

El divendres, 29 de novembre, els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Terrassa, concretament els grups de 3rA i 3rC, van visitar les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, emplaçat a l’antic Hospital del Tòrax de la nostra ciutat. El divendres, 13 de desembre, hi aniran els grups de 3rB i 3rC.

Tal com expliquen al seu web, el Parc Audiovisual de Catalunya és un centre de producció audiovisual completament equipat, que acull rodatges de cinema, televisió i publicitat. El centre està distribuït en un espai de més de 50.000 metres quadrats i compta amb quatre platós, serveis auxiliars a la producció, backlots, magatzems, espais de celebracions, jardins i zones de descans.

Als últims temps, el Parc ha acollit la realització de les dues últimes edicions de “Operación Triunfo”, així com la sèrie Hache de Netflix, entre moltes d’altres produccions de renom, que escolleixen el Parc com a espai de realització.

El Parc Audiovisual, és també membre de la Taula Local Audiovisual, i un dels agents impulsors de “Terrassa City of Film”, l’iniciativa que ha aconseguit que Terrassa sigui Ciutat del Cinema de la UNESCO.

Podeu visitar la web d’aquesta iniciativa:

https://www.terrassacityoffilm.com/

I el seu compte d’instagram, acabat d’estrenar:

trs_cityoffilm

“Terrassa City of Film” desenvolupa un bon grapat de projectes que esperonen el cinema a la nostra ciutat; entre aquests projectes hi ha el “TRS Fem Cinema”, que proposa a les escoles l’elaboració de curtmetratges o treballs audiovisuals (per part de grups d’alumnes de diferents nivells i matèries) que posteriorment són exhibits i premiats en una mostra que es realiza al Cinema Catalunya.

Publicat per Institut de Terrassa a 3r ESO