x

2n Batxillerat

Els alumnes de 2n del Batxibac van visitar el Forum des Formations.

9 desembre, 2019
Els alumnes de 2n del Batxibac van visitar el Forum des Formations.

Fa poc us vam parlar de la conferència de Kim Thúy, a la qual havien assistit els nostres alumnes de 2n de Batxillerat del Batxibac. Avui us expliquem que aquests mateixos alumnes també van assistir al Forum de les Formations al Lycée français de Barcelona. Aquest Forum té l’objectiu de presentar als alumnes de Batxibac el sistema per a inscriure’s a les universitats i facultats de tota França. A més, moltes d’aquestes Universitats franceses tenien exposats tots els estudis que ofereixen, i els alumnes van poder fer preguntes i resoldre els seus dubtes.
Van sortir tots molt contents, ja que van trobar moltes coses interessants, i, a més, no gaire lluny de casa nostra, com és el cas de les universitats de Perpinyà i de Toulouse.

Una experiència molt enriquidora!

 

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat