x

3r ESO

Visita dels alumnes de 3r d’ESO a una exposició sobre la Taula Periòdica.

18 desembre, 2019

La setmana passada, els alumnes de 3r d’ESO van visitar una exposició sobre la Taula Periòdica a l’Escola Industrial de Terrassa. La exposició s’ha organitzat amb motiu de l’any internacional de la taula periòdica, de la qual es conmemora el cent cinquantè aniversari. Va ser una visita guiada a càrrec de Marc Boada Ferrer, reconegut divulgador científic i col·lecionista d’elements, roques i minerals.

La Taula Periòdica dels elements Químics va ser elaborada per D. I. Mendeléiev a l’any 1869. A l’exposició hi van poder veure elements en forma elemental, minerals força utilitzat a les fabricacions industrials actuals, cristalls de bismut, fragments de ferro amb més de 3.400 milions d’anys d’antiguitat, metalls lleugers…
Publicat per Institut de Terrassa a 3r ESO