x

2n Batxillerat

Els alumnes de 2on Batxibac de l’Institut de Terrassa han estat d’intercanvi a França.

24 desembre, 2019

Els alumnes de 2on Batxibac de l’Institut de Terrassa han estat d’intercanvi a França. Es tracta d’un intercanvi nou que es fa amb l’institut ESCR Sainte Famille de la Roche sur Foron (França). S’hi han estat la setmana que ha finalitzat el 21 de desembre, allotjats en famílies d’estudiants francesos, els quals ens visitaran durant el mes de Febrer de 2020.

L’objectiu d’aquest intercanvi ha estat acabar de millorar el seu nivell de francès per tal de poder preparar-se per a les proves BAC que tenen al mes de Maig. Al llarg de tota la setmana, han assistit a classes, han conegut nous alumnes, i han gaudit de l’estància en un poble de 4.000 habitants situat a prop de Suïssa, Una molt bona experiència!

Publicat per Institut de Terrassa a 2n Batxillerat