x

1r ESO

Activitats del primer trimestre de l’Extraescolar de Cinema.

13 gener, 2020

Poc abans de festes, els participants de l’Extraescolar de Cinema de l’Institut de Terrassa van fer un especial de Nadal, amb interpretacions musicals, balls, petites interpretacions… com a cloenda del primer trimestre.
En aquesta primera part del curs, i en col·laboració amb el Parc Audiovisual, han rodat un docu-reality sobre la gestió de fer curts dins l’àmbit educatiu, material que servirà de suport i d’orientació a altres instituts pel que fa a la manera d’organitzar i planificar un projecte cinematogràfic en un grup classe. També han rodat el treball “No sóc la carn que menges” sobre la violència de gènere, han realitzat pràctiques seguint els materials i les propostes dels cursos de narrativa audiovisual per a professors d’ESCAC, i han presentat el curt “Sigues Pràctic”, amb el qual el curs passat van quedar seleccionats al One Minute Film Festival de Galway, a tres nous festivals; concretament al “Miradas a Través del Tiempo” de Montevideo, al “Film One Fest” d’Atlantic Highlands (Nova Jersey), i al MicroMadrid 2020.

Després de Nadal, començaran a treballar en la II edició del TRS Fem Cinema, impulsat per Terrassa City of Film, i també tenen previst tornar a participar al Festival El Rotllo del Roig de Vilanova i la Geltrú.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r ESO