x

CF Tèxtil

L’alumnat de 2n de Confecció i Moda va visitar l’exposició “La sombra de la ley” al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa.

29 gener, 2020

El passat dijous 23 de gener, l’alumnat de 2n de Confecció i Moda va visitar el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa on van assistir a la inauguració de l’exposició “La Sombra de la Ley”. Es tracta d’una mostra de vestuari de cinema de la pel·lícula que porta el mateix títol, i que va suposar l’obtenció del premi Goya 2019 al Millor Vestuari a la seva dissenyadora, Clara Bilbao.
En aquesta exposició, s’hi poden veure tot tipus de peces de l’estil de la dècada de 1920: vestits plens de pedreria de ballarines de cabaret, vestits senzills de telefonistes i vestits d’home d’aristòcrates, policies i obrers anarquistes… També s’hi exhibeix el premi Goya que va guanyar Clara Bilbao i els esbossos i notes de la dissenyadora pel que fa als diferents models exposats.
Les alumnes Lorena Amaya i Hanan Benktib van col·laborar, juntament amb la comissària de l’exposició, Abigail Aguirre, i el personal de conservació del museu en el muntatge de la mostra que es podrà visitar fins el dia 19 d’abril.

Publicat per Institut de Terrassa a CF Tèxtil