x

1r Batxillerat

Melodies interpretades per l’alumnat començaran a escoltar-se a la megafonia de l’institut.

15 febrer, 2020

Aquest dilluns, comença la primera setmana en què unes quantes melodies interpretades per alumnes de l’Institut de Terrassa sonaran als moments importants del dia; concretament, a les 8 del matí, durant l’entrada a l’institut; a les 11:00, quan se surt al pati; a les 11:30, quan s’acaba el pati; i a les 14:30, quan s’acaben les classes. Les mateixes melodies sonaran en moments anàlegs de l’horari de tarda.

Aquesta setmana els intèrprets seran la Txell Ramos, de 2n d’ESO, que cantarà amb la guitarra; l’Emma Fernàndez, de 2n d’ESO, que també cantarà, acompanyada a la guitarra per Gerard Espinosa de 4t d’ESO; la Berta Ballester de 1r de Batxillerat, que tocarà el piano; i la Noa Oliver, de 1r de Batxillerat, que cantarà acompanyada al piano per la Berta.

En aquest vídeo, podeu escoltar la Txell Ramos, de 2n d’ESO, interpretant “Sigues Lliure”.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat