x

1r Batxillerat

1r Trofeu Iddink Talks a l’Institut de Terrassa per alumnes de Batxillerat

24 febrer, 2020

Divendres passat va tenir lloc el 1r Trofeu Iddink Talks de l’Institut de Terrassa, en el qual diversos grups d’alumnes de batxillerat, formats cadascun d’ells per tres persones, van exposar un tema que prèviament s’havien preparat, aplicant en la seva exposició tots els seus coneixements i capacitats de retòrica i expressió oral.

Es van atorgar tres accèssits: “La vida extraterrestre”, “La inseguretat a l’hora de triar els estudis” i “Els efectes negatius de les xarxes socials en l’adolescent”.

El primer finalista, o segona millor xerrada del concurs va ser pels “Beneficis que aporta la religió a la societat”; i el grup guanyador del trofeu va ser el que va exposar el tema “Reality versus realities”.

Moltes felicitats a tots!

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat