x

1r Batxillerat

Conferència sobre Mauthausen per als alumnes de 1r de Batxillerat

1 març, 2020

Al mes de febrer, l’alumnat de 1r de Batxillerat asssití a la conferència impartida pel mestre, historiador i investigador, Juan M Calvo Gascón sobre el camp de concentració de Mauthausen.
Les dades, les reflexions i les propostes didàctiques s’emmarcaren dins el programa i dins la proposta de l’organització no governamental Amical de Mauthausen, que és l’associació que agrupa als exdeportats republicans dels camps de concentració del nazis, així com als familiars i amics tant dels supervivents com dels deportats, assassinats als camps.
L’Amical de Mauthausen representa als deportats d’aquest camp austríac i de tots els camps del III Reich, tot i que l’associació pren el nom de Mauthausen pel fet de ser el camp on van ser deportats més espanyols.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat