x

1r Batxillerat

Espectacles educatius en anglès per als alumnes de 1r de Batxillerat. “The mathemagician” i “The British Show”

3 març, 2020

El passat dimecres 12 de febrer els alumnes dels 1r de Batxillerat A i B van poder gaudir de l’actuació a la Sala d’Actes d’un Mathemagician, el Tiago, que va fer trucs de màgia en Anglès i aplicant els seus coneixements matemàtics. Els estudiants dels Batxillerats Científic i Tecnològic van tenir ocasió de descobrir els secrets darrere els ardits d’aquest personatge i d’interactuar amb ell durant les dues sessions que els va oferir.

Igualment, divendres 21 de febrer, el showman Stuart McDonald de TallMan Theatre Co. va fer el seu espectacle en solitari “The British Show” per als alumnes de 1r de Batxillerat C i D.
L’ acte va tenir lloc a les 13:30 h. a la Cantina de l’institut, i, durant una hora, els alumnes van tenir ocasió d’interactuar en llengua anglesa amb l’actor, el qual va representar un espectacle amè i divertit sobre la cultura i els estereotips britànics.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat