x

1r Batxillerat

Dia de la dona treballadora a l’Institut de Terrassa

8 març, 2020

Aquest dilluns, a l’Institut de Terrassa, amb motiu del 8 de març, dia de la dona treballadora, que enguany ha estat aquest diumenge, es realitzaran tot un seguit d’activitats que conviden a la reflexió sobre la situació de desigualtat que encara pateixen les dones, i sobre la necessitat que els seus drets siguin respectats. A l’ESO, les tutories llegiran algun text, veuran algun video, debatran i reflexionaran sobre el tema, i cada persona escriurà una frase o lema en favor dels drets de les dones, que serà penjat al sòcol de l’escala de l’institut, fent una línia lila que arribarà fins al tercer pis; o bé també escriurà el nom d’una dona que hagi assolit un paper significatiu dins la societat.

Igualment, el mateix dilluns dia 9, tota la comunitat està convidada a seguir la consigna de portar algun detall lila ben vistós.

Publicat per Institut de Terrassa a 1r Batxillerat