x

2n ESO

Les colònies de segon d’ESO s’ajornen fins a nou avís.

10 març, 2020
Les colònies de segon d’ESO s’ajornen fins a nou avís.
Atenent al comunicat del Departament d’Ensenyament que insta a no participar en activitats fora del centre en contacte amb altres escoles i havent comprovat que a la casa on havíem d’anar està previst que n’hi hagi una altra amb la qual com a mínim compartiríem menjador, hem decidit ajornar les colònies.
 
Demà, doncs, hi haurà l’horari normal de classes de tots els grups de 2n (a les 8:00 amb el material de les classes dels dimecres). Us preguem que contacteu amb els altres alumnes que pugueu per a assegurar que hagin rebut la informació.
De seguida que sapiguem quan es podrà fer l’activitat ens posarem en contacte amb vosaltres (és probable que disposem de dates per a estar-hi sols aviat). 
 
Perdoneu les molèsties

 

Publicat per Institut de Terrassa a 2n ESO